Manitoba a Semola (semolina)

Manitoba je zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech. Je typická vysokým obsahem lepku a bílkovin. 

Používá se na francouzský chléb (bagety), croissanty, tedy na přípravu těst s delší dobou kynutí, je vhodná k posílení slabších těst. Vysoký obsah lepku a škrobu u mouky Manitoba zaručuje snadné spojení použitých ingrediencí v těstě, které je potom velmi pružné, pevné a snadno se s ním pracuje.

Semola nebo semolina - speciální druh tvrdé pšenice, která se používá k výrobě těstovin, krupice, nebo orientálního semolinového pečiva.

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Cena

45290
145290

Typ mouky

Položek k zobrazení: 4
Manitoba typ "0" - 5 kg
Novinka
Manitoba typ "0" - 5 kg
Momentálně nedostupné
225 Kč

Manitoba typ "0"

2606
Mouka Il Molino Semola rimacinata 1 kg
75 Kč

Il Molino Semola rimacinata 1 kg

3416
Mouka Il Molino Semola rimacinata 5 kg
Novinka
290 Kč

Il Molino Semola rimacinata 5 kg

3151
Mouka Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino 1 kg
Novinka
45 Kč

Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino

3568