Vážení zákazníci, z důvodu rekonstrukce budovy je prodejna od 16.1. do 10.2. uzavřena. Veškeré osobní odběry bude možné předávat v Horní Datyni nebo pak individuálně po telefonické dohodě. Děkujeme za pochopení

Manitoba a Semola (semolina)

Manitoba je zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech. Je typická vysokým obsahem lepku a bílkovin. 

Používá se na francouzský chléb (bagety), croissanty, tedy na přípravu těst s delší dobou kynutí, je vhodná k posílení slabších těst. Vysoký obsah lepku a škrobu u mouky Manitoba zaručuje snadné spojení použitých ingrediencí v těstě, které je potom velmi pružné, pevné a snadno se s ním pracuje.

Semola nebo semolina - speciální druh tvrdé pšenice, která se používá k výrobě těstovin, krupice, nebo orientálního semolinového pečiva.

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Cena

4575
14575

Typ mouky

Položek k zobrazení: 2
Mouka Il Molino Semola rimacinata 1 kg
75 Kč

Il Molino Semola rimacinata 1 kg

3416
Mouka Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino 1 kg
Novinka
45 Kč

Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino

3568