Manitoba a Semola (semolina)

Manitoba je zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech. Je typická vysokým obsahem lepku a bílkovin. 

Používá se na francouzský chléb (bagety), croissanty, tedy na přípravu těst s delší dobou kynutí, je vhodná k posílení slabších těst. Vysoký obsah lepku a škrobu u mouky Manitoba zaručuje snadné spojení použitých ingrediencí v těstě, které je potom velmi pružné, pevné a snadno se s ním pracuje.

Semola nebo semolina - speciální druh tvrdé pšenice, která se používá k výrobě těstovin, krupice, nebo orientálního semolinového pečiva.

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem

Cena

4546
14546

Typ mouky

Položek k zobrazení: 1
Mouka Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino 1 kg
Novinka
45 Kč

Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino

3568