od 29.5. Otvírací doba prodejny: Pondělí 12:30 - 15:00 Úterý 12:30 - 17:00 Středa 12:30 - 15:00 Čtvrtek 08:30 - 11:30 12:30 - 17:00 Pátek Zavřeno

Manitoba a Semola (semolina)

Manitoba je zvláštní druh měkké pšenice, která dokáže růst ve velmi chladných oblastech. Je typická vysokým obsahem lepku a bílkovin. 

Používá se na francouzský chléb (bagety), croissanty, tedy na přípravu těst s delší dobou kynutí, je vhodná k posílení slabších těst. Vysoký obsah lepku a škrobu u mouky Manitoba zaručuje snadné spojení použitých ingrediencí v těstě, které je potom velmi pružné, pevné a snadno se s ním pracuje.

Semola nebo semolina - speciální druh tvrdé pšenice, která se používá k výrobě těstovin, krupice, nebo orientálního semolinového pečiva.

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Cena

4575
14575

Typ mouky

Položek k zobrazení: 2
Mouka Il Molino Semola rimacinata 1 kg
75 Kč

Il Molino Semola rimacinata 1 kg

3416
Mouka Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino 1 kg
Novinka
45 Kč

Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino

3568