Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování:
- příprava slaných i sladkých těst
- na zahušťování polévek a omáček
- obalování masa a ryb
Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s různými druhy mouk.
Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.
Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.
Složení: 100 % škrob z kořene manioku jedlého (tapioku)
Balení: 250g
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce: ADVENI MEDICAL, spol. s r.o. Mělčany 64, Mělčany
NUTRIČNÍ HODNOTY
| Energetická hodnota | 1481 kJ / 354 kcal |
| Tuky | 0,03 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,02 g |
| Sacharidy | 88 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Vláknina | -- |
| Bílkoviny | 0,3 g |
| Sůl | 0,003 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Adveni |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
