Mouka na chleba a domácí pečení
Profesionální mouky na domácí použití, prodej mouky ze mlýna.
- Pšeničná a žitná chlebová mouka z mlýna Herber a od Pekárků.
- Mouka pro pomalé kynutí Manitoba,
- Semolinová mouka Semola.
- Bezlepková mouka ADVENI,
- bezlepkové mouky Natural Jihlava.
Každá mouka je určena pro konkrétní typ pečení. Liší se zejména hrubostí mletí, obsahem lepku, speciálním složením, množstvím vlákniny a druhem obiloviny.
Značky
Mletí
Typ mouky

Sypká Samokypřící směs pro přípravu sušenek, perníku, křehkého těsta a lineckého těsta na sladké pečivo – BEZ LEPKU

Sypká směs pro přípravu kynutého těsta na běžné pečivo, sladké pečivo, CROISSANTY A NA KNEDLÍKY – BEZ LEPKU

Bezlepková směs BAKE a CAKE pro přípravu třeného a litého těsta na sladké pečivo 750g