Manitoba a Špaldová mouka

Manitoba mouka je speciální druh pšeničné mouky s vysokým obsahem proteinů a glutenu (lepku), což zní dělá skvělou volbu, pokud rádi pracujete s elastickým a pružným těstem. Díky těmto vlastnostem se hodí pro výrobu typů pečiva, které vyžadují dlouhé kynutí a mají vzdušnou a strukturovanou texturu

Speciální mouku Manitoba využijete zejména při pečení nadýchaných chlebů s pevnou kůrkou, italského chleba (panettone, ciabatta, focaccia), pizzy i sladkého pečiva

Špaldová mouka se stává při pečení chleba čím dál oblíbenější. A není se čemu divit! Oproti klasické pšeničné mouce obsahuje špaldová mouka více proteinů, minerálů a vitamínů, díky čemuž je výživnější. Pečivu dodává jemně oříškovou chuť a přestože obsahuje lepek, je častěji lépe stravitelná i pro osoby, kterým lepek z pšeničné mouky způsobuje potíže.

Špaldová mouka je vynikající volbou pro pekaře, kteří hledají zdravější alternativy základních ingrediencí a kteří nechtějí slevit z kvality a chuti svých pekařských výrobků. V naší nabídce najdete špaldovou mouku hladkou i celozrnnou jemně mletou

Manitobská i špaldová mouka mohou absorbovat více vlhkosti než klasická mouka, proto své recepty jemně upravte nebo postupujte podle ověřených receptů, které tuto mouku obsahují.

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Cena

3945
13945

Značky

Mletí

Typ mouky

Položek k zobrazení: 4
Celozrnná mouka špaldová hladká - Natural 1000g
39 Kč

Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře...

460
Mouka Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino 1 kg
Novinka
45 Kč

Manitoba Farina Tipo "0" IL Molino

3568
Špaldová mouka celozrnná - jemně mletá - Nominal 1000g
40 Kč

Špaldová mouka celozrnná - jemně mletá - Nominal 1000g

2174
Špaldová mouka hladká  bílá - Natural 1000g
45 Kč

Špaldová mouka hladká bílá- Natural 1000g

4064