Pytlíky na chleba
Máte chuť na krajíc domácího chleba, ale stává se vám, že už druhý den po upečení to prostě není ono?
Vychutnejte si svůj s láskou upečený chléb co nejdéle - uskladněte jej ve speciálním pytlíku na chleba Wrap Up!
Pokud máte fištróna, tak víte, že podceňovat uskladnění pečiva se vyplácí. Správné skladování totiž dokáže prodloužit trvanlivost pečiva, déle uchová jeho vůni, chuť i texturu a navíc předejde jeho zplesnivění nebo okorání.
A jak na to?
Využijte naše sáčky a pytlíky na chleba Wrap Up. Tyto dvouvrstvé pytlíky kombinují vnější stranu z bavlněného plátna s vnitřní stranou z inovativní textilie s membránou. Kombinace těchto materiálů umožňuje pečivu dýchat a zabraňuje jeho zvlhnutí a zplesnivění. Díky tomu, že vlhkost prochází membránou velmi zvolna, zůstává pečivo v sáčku Wrap Up výrazně déle měkké a čerstvé.
Jak uskladňovat pečivo?
- Po upečení nechte chléb nejdřív vychladnout na mřížce, díky tomu se přebytečná vlhkost odpaří a uskladněný chléb nezvlhne.
- Nepoužívejte plastové sáčky, v nichž rychle kondenzuje vlhkost a dochází pak k zapaření a plesnivění.
- Chléb krájejte těsně před konzumací. Nekrájený chléb vydrží déle čerstvý.
- Pokud je chléb příliš suchý, můžete jej oživit přidáním vlhkosti. Zabalte jej do vlhké utěrky a krátce ho ohřejte v troubě nebo mikrovlnné troubě.
- V případě, že kůrka chleba příliš změkla, můžete ji obnovit krátkým ohřevem v troubě při 180°C po dobu 5-10 minut.
Vyzkoušejte i vy naše funkční pytlíky Wrap Up a pochutnejte si na svém domácím pečivu co nejdéle. Pořiďte si stylové černé pytlíky Wrap Up Frýdecký vzor, sáčky na pečivo Wrap Up Modrotisk nebo třeba pytlík Wrap Up s nápisem Pro maminku.