Kurzy
Chcete se stát skvělou pekařkou či pekařem, ale z návodů na internetu vám jde hlava kolem? Neváhejte a přihlašte se do našeho kurzu pečení kváskového chleba a během pár hodin budete péct jako profík!
V našich kurzech vám nabízíme zajímavý, ucelený, ale hlavně osvědčený způsob, jak se krok za krokem naučíte péct ten nejkřupavější domácí chléb. Ukážeme vám, jak:
- jak nakrmit kvásek a jak o něj pečovat
- připravíte si vlastní těsto z rozkvasu a necháte ho vykynout
- stočíte si těsto do ošatky
- upečete si vlastní bochník kváskového chleba v Remosce nebo v troubě
Kromě toho zjistíte, jaké pomůcky a ingredience se k pečení používají a proč (ošatky, formy, další pomůcky, mouky apod.), budete se moct ptát na to, co vás zajímá a domů si odnesete skleničku rozkvasu, upečený chléb a skripta s podrobným návodem na domácí pečení. A to vše v příjemné společnosti dalších nadšenců do kváskového pečení!
Udělejte si radost nebo pořiďte náš kurz jako dárek někomu, komu se bude náramně hodit.
Těšíme se na vás v našem kurzu pečení kváskového chleba!