Mandlová mouka jemně mletá - Natural 200g
Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Složení: 100% mletá mouka z loupaných mandlí
Balení: 200g
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 2470kJ/590kcal | 
| Tuky | 53,00g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3,95g | 
| Sacharidy | 19,00g | 
| z toho cukry | 4,63g | 
| Vláknina | 10,00g | 
| Bílkoviny | 21,00g | 
| Sůl | 0,05g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Speciální mouky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.2 kg | 
| Mletí: | Jemně mletá | 
| Typ mouky: | Bezlepková mouka, Mandlová mouka | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

