Mandlová mouka jemně mletá - Natural 200g

Neohodnoceno
 
 
Mandlová mouka jemně mletá - Natural 200g
Dostupnost Skladem (5 ks)
89 Kč    
Kód produktu 510
Značka Natural Jihlava
Kategorie Speciální mouky
 

Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.

Složení: 100% mletá mouka z loupaných mandlí

Bezlepková bábovka  

Potřebné suroviny: 10 vrchovatých lžic mandlové mouky 80 ml mléka 70 ml oleje 1 vejce kapka vanilkového extraktu Cosbionat 1/2 balení prášku do pečiva Amylon 1 lžíce kakaa stévie či jiné sladidlo dle chuti

Příprava:

Všechny suroviny kromě kakaa smícháme a vytvoříme hladké těsto. Pečící formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Část těsta nalijeme do formy a do zbytku dáme lžíci kakaa a promícháme. Nalijeme na světlé těsto. Vložíme do trouby vyhřáté na 175°C a pečeme přibližně 35 minut.

Hmotnost 0.2 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.