Hladká mouka 00 speciál
Pšeničná mouka hladká speciál 00 extra - světlá. Mouka je vhodná na denní vaření a můžete ji použít také na pečení rohlíků, housek, buchet.
Je základní pšeničnou pekařskou moukou s užitnými vlastnostmi pro široké uplatnění v pekařských a cukrářských výrobcích. Vhodné pro denní používání.
Skladujte v suchém a vzdušném prostředí, odděleně od aromatických látek, vyhněte se přímému kontaktu se stěnami a podlahou.
Složení: potravinářská pšenice - Obiloviny obsahující lepek
Balení: 1000g
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce: MLÝN HERBER spol. s r.o. ,Mlynářská 1/215 ,Opava ,747 05
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 358 kcal | 
| Tuky | 1 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 
| Sacharidy | 74 g | 
| z toho cukry | 3 g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 12 g | 
| Sůl | 0,01 g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouka na chleba a domácí pečení | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| Typ mouky: | Hladká 00 speciál | 
| Váha: | 1 kg | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            