Pro tepelné zpracování:
- sladké pečení
- náhražka kakaa do dezertů, do sladkých kaší, pudinků, palačinek
- pro příprava karobového „kakaa“
Pro studenou kuchyni:
- příprava smoothie
I když se karob používá jako náhražka kakaa, má trochu jinou chuť a je třeba si na ni zvyknout.
Přidáním lžíce karobové mouky do těsta získá pečivo tmavší barvu.
Složení:
Balení: 250g
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce: ADVENI MEDICAL, spol. s r.o. Mělčany 64, Mělčany
NUTRIČNÍ HODNOTY
| Energetická hodnota | 1617 kJ / 381 kcal |
| Tuky | 0,7 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
| Sacharidy | 89 g |
| z toho cukry | 49 g |
| Vláknina | 9,4 g |
| Bílkoviny | 4,6 g |
| Sůl | <0,01 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouka na chleba a domácí pečení |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| Typ mouky: | Bezlepková mouka, Karobová mouka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
