Mouka z bílé lepivé rýže 250g ADVENI

Značka: ADVENI

Mouka z bílé lepivé rýže 250g ADVENI

Dostupnost Skladem (2 ks)
Kód: 3313
39 Kč 35,45 Kč bez DPH
Mouka z bílé lepivé rýže 250g ADVENI
Značka: ADVENI
Mouka z bílé lepivé rýže 250g ADVENI
Novinka

Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi všestranná:

  • na slané i sladké pečení
  • na zahušťování, výrobu omáček a bešamelu
  • na výrobu tradičních asijských pokrmů (např. knedlíčky Dim Sum) a dezertů (např. koláčky Mochi, obalované banány aj.)

Lepivá (též lepkavá) rýže je krátkozrnnou odrůdou rýže. Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.

Složení: 100 % mletá zrna bílé lepivé rýže

Balení: 250g

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výrobce: ADVENI MEDICAL, spol. s r.o. Mělčany 64, Mělčany

NUTRIČNÍ HODNOTY

Energetická hodnota 797 kJ / 188 kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 42 g
z toho cukry 0,2 g
Vláknina  
Bílkoviny 4 g
Sůl 0,03 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Adveni
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení