Bezlepkový kváskový chléb GENTLEMAN 500g

Značka: ADVENI

Bezlepkový kváskový chléb GENTLEMAN 500g

Dostupnost Skladem (2 ks)
Kód: 4874
95 Kč 84,82 Kč bez DPH
Bezlepkový kváskový chléb GENTLEMAN 500g
Značka: ADVENI
gentleman
Novinka

Směs Gentleman se od ostatních Adveni „chlebovek“ způsobem přípravy liší. Je to dáno tím, že směs je určena na přípravu kváskového chleba a příprava kvásku si žádá čas. Se směsí Gentleman si můžete vypěstovat kvásek již za 10 hodin a za další 2 hodiny s ním upéct kváskový chléb. A proč stojí za to dát šanci kváskovému pečivu? Protože KVÁSEK:

  • přispívá k výrazné chuti a vůni pečiva, které se výrazně liší od běžného pečiva na bázi kvasnic (droždí). Mírně kyselkavou chuť způsobují produkty kváskových mikroorganizmů – organické kyseliny mléčná a octová.
  • napomáhá pěkné textuře pečiva. Zadržuje v něm plyn.
  • zajišťuje delší trvanlivost pečiva. Kvásek produkuje antimikrobiální látky, které pečivo ochraňují před nežádoucími mikroorganismy. (Pečivo tvrdne a plesniví výrazně později.)
  • zvyšuje nutriční hodnotu pečiva. Díky němu jsou některé minerální látky a vitaminy pro lidský organismus dostupnější – „tělo“ je lépe využije. Kvásek též zlepšuje stravitelnost sacharidů.
  • umožňuje kynutí chleba bez použití droždí, které někteří lidé nesnáší.

Složení: 

SMĚS PRO PŘÍPRAVU KVASU čiroková mouka, pohanková mouka, dextróza, kukuřičná mouka, hrachová mouka, květový med sušený

SMĚS PRO PŘÍPRAVU CHLEBA
mouka z bílé rýže, mouka z hnědé rýže, tapiokový škrob, rozpustná vláknina inulin, kurakkanová mouka, jáhlová mouka, hrachový protein,99 jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar.

Balení: 500g

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výrobce: ADVENI MEDICAL, spol. s r.o. Mělčany 64, Mělčany

NUTRIČNÍ HODNOTY

Energetická hodnota 847 kJ /202  kcal
Tuky 0, 9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 43 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina 0 g 
Bílkoviny 5,0 g
Sůl 1,4 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: