25. 4. od 12:30 zavřená prodejna z důvodu školení (otevřeno bude pouze od 8:30 do 11:30) , dne 26.4. prodejna zavřená jsme ve mlýně pro zásoby mouky.

Kurz pečení kváskového chleba v Remosce 28. 4. 2024 OSTRAVA

Značka: Upecsichleba

Kurz je vhodný pro začátečníky a nebo mírně pokročilé. 

Termín 28.4. od 14 do 18 hod v Ostravské pobočce Národního zemědělského muzea. 

DOV - Vítkovice 3033, 703 00 OSTRAVA - VÍTKOVICE

Objednáním a zaplacením celé částky si rezervujete místo na kurzu.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 4689
1 400 Kč 1 157,02 Kč bez DPH
Kurz pečení kváskového chleba v Remosce 28. 4. 2024 OSTRAVA
Značka: Upecsichleba

Kurz je vhodný pro začátečníky a nebo ty co si po pár upečených bochnících neví rady. Naším cílem je Vám předat zkušenosti s péčí o kvásek, naučit Vás pracovat s těstem a umět si upéct krásný voňavý pšenično - žitný bochník.

Co všechno si ukážeme?

Na kurzu obdržíte žitný kvásek a seznámíte se se základními pekařskými pojmy. Během kurzu si ukážeme celý proces přípravy a povíme si, jak pečení doma načasovat. Ukážeme si, jak správně vypracovat těsto, jak ho stočit do ošatky a nechat správně kynout. Ukážeme si, jak připravit rozkvas a jak se starat o kvásek, který obdržíte. Na konci kurzu si každý účastník upeče svůj malý pšenično-žitný bochník, který si pak odnese domů.

Během kurzu se podíváme na různé typy ošatek a pekařských potřeb, představíme Vám jejich výhody a zároveň budete mít možnost si na místě zakoupit potřebné ingredience a pomůcky k pečení. V ceně kurzu jsou veškeré pomůcky, a proto není potřeba si s sebou cokoliv dalšího na pečení nosit.

Kapacita kurzu je max. 10 lidí, délka kurzu 4 hodiny. V ceně kurzu jsou veškeré ingredience a potřeby pro upečení jednoho bochníku.

Na kurz je potřeba si vzít skleničku na kvásek, tašku nebo papírový sáček na malý bochník a případně zástěru.

Uhrazená částka za kurz je NEVRATNÁ, je možné svou účast následně po předchozí dohodě převést na jiný termín.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: